Lenen speelgoed

Een lidmaatschap gaat van start tegelijk met het nieuwe schooljaar en duurt tot de zomervakantie.

De kosten zijn €15,- en vanaf de carnavalsvakatie kost het lidmaatschap nog maar de helft. Vanaf 1 juni is het mogelijk om lid te worden voor het nieuwe schooljaar, zodat je ook in de zomervakantie speelgoed kunt lenen.

Je mag met jouw abonnement 2 stuks speelgoed lenen voor een periode van 4 weken. Wil je het speelgoed langer lenen? Stuur dan voor het aflopen van de leentermijn een e-mail naar info@speelotheekbottendaal.nl. Vermeld daarbij het lidnummer en de nummers van het geleende speelgoed en wij zullen het voor jou verlengen. Mocht het speelgoed toch te laat ingeleverd worden bedraagt de boete €0,50 per week per geleend item.

We geven het speelgoed compleet aan je mee naar huis en ontvangen het ook graag weer compleet terug. Wanneer bij inleveren blijkt dat een onderdeel kwijt is, dan geven we je het speelgoed weer mee naar huis voor een volgende leenperiode. Dit om te voorkomen dat zij extra werk hebben om bij te houden wie welk onderdeel nog moet inleveren.

Onderdeel kwijt? Dit zijn onze regels:

- Wanneer het speelgoed door het kwijtraken niet meer speelbaar is:

  • binnen 1 jaar na aanschaf, worden de nieuwkosten in rekening gebracht (en krijgt het lid het speelgoed mee).
  • Is het speelgoed ouder dan 1 jaar: kosten bedragen 50% van de nieuwwaarde.
  • Is het speelgoed ouder dan 5 jaar: 20% van de nieuwwaarde.

- Is er een klein onderdeel kwijt: €1,-

- Is er een groter onderdeel kwijt: €3,-

 

Lenen themakist

Als lid kun je kosteloos een themakist huren, wel vragen wij een borg van €15,00 – die je weer terugkrijgt zodra het geheel weer compleet is ingeleverd. Voor niet-leden kost de themakist €15,00 per keer per kist en ook hier komt er de borg bij.

De kist kan circa 1 week voordat het feestje gehouden wordt, opgehaald worden zodat je rustig de tijd hebt om voorbereidingen te treffen. Maximaal 4 weken mag je de kist houden. De kist kan alleen tijdens openingstijden opgehaald en gebracht worden. De kist moet volledig en schoon worden ingeleverd.